NICERS, els mitjons solidaris

Cada pas compta, petits moviments poden generar importants canvis, està en nosaltres mateixos crear un món millor i, només n’hi ha prou amb lluitar per alguna cosa en el que creguis per arribar a aconseguir-ho! Així va néixer NICERS, un projecte social basat en mitjons solidaris amb l’objectiu d’aportar finançament i visibilitat a petites i mitjanes ONG del país que donen suport a grans causes.

NICERS, té l’objectiu d’aportar finançament i visibilitat a ONG que donen suport a grans causes

“Des de novembre de 2017, sentim la necessitat de cridar als 4 vents la feinada que Flores de Kiskeya realitza dia a dia. Aquesta jove però decidida organització se centra en ajudar física i psicològicament a les dones embarassades i bebès més vulnerables d’Haití. I és que, com bé diuen les nostres Flors: Per canviar el món, cal canviar primer la forma en què naixem. De la mateixa manera, som el ressò de la lluita i cooperació contra el càncer infantil gràcies a tot el suport que realitza Fundación Caíco a l’hospital Niño de Jesús de Madrid. Entre moltes altres accions, ajuden a millorar les condicions de vida dels nens hospitalitzats i als seus familiars. I finalment, solquem els mars per donar visibilitat i finançament al projecte que The Water Van Project duu a terme des de 2016 distribuint filtres potabilitzadors a aquelles comunitats d’Amèrica Llatina que no tenen accés a l’aigua potable. Durant la seva trajectòria, 6.000km i 9 països recorreguts en 6 mesos i 14.350 persones que, gràcies a ells, a dia d’avui ja disposen d’aigua neta i segura.”

Però això no queda aquí. NICERS s’ha unit a la lluita contra la pobresa, al respecte cap als Drets Humans i la igualtat d’oportunitats a la ciutat de Bombai, projecte liderat per Sonrisas de Bombai. A més, donen suport al treball de Menudos Corazones, que acompanya a nens i joves amb cardiopaties congènites de tot el país, oferint allotjament per a famílies que han de desplaçar-se a Madrid per l’hospitalització dels seus fills, l’atenció psicològica, l’acompanyament i activitats lúdic-educatives als nens en hospitals i musicoterapia en l’UCI, entre altres valuosos projectes.

L’inici mai va ser fàcil, i molt menys quan allò que s’exigien no era alguna cosa casual i ordinària. Volíen satisfer necessitats humanes, cuidar del planeta reduint la petjada de carboni, utilitzar cotó orgànic, zero plàstics, donar suport a la diversitat cultural, realitzar un comerç just cuidant tota la cadena de valor, potenciar el treball nacional… Avui dia, diuen “Ens sentim orgullosos, perquè després de molt esforç, ho hem aconseguit. A NICERS, sota el lema “Nice Socks, Better Actions”, sabem que els nostres mitjons són bons, però encara millor són les accions que hi ha darrere de la venda de cadascun d’ells!”

CADA PAS COMPTA!