Novel·la solidària

A #GivingTuesday estem al·lucinats amb la quantitat de projectes solidaris creatius que existeixen, i volem donar-los suport per a fer-los créixer i que cada vegada més persones s’animin a crear el seu!

 

Avui us volem parlar d’una trilogia solidària, la trilogia Julieta solidària. Tres novel·les escrites per Helene June els beneficis dels quals aniran destinats a la Fundació Noelia en benefici de la investigació del tractament de la distròfia muscular per dèficit de #ColagenVI.

 

I és que fa un any, a l’Helene June li van donar la notícia que el seu fill de 2 anys patia una malaltia neuromuscular i que si no arribava aviat una cura, deixaria de caminar en uns anys. Així va decidir començar a escriure. I com ella mateixa diu “El que va començar com una història d’amor en el meu cap és avui una trilogia feta realitat. És curiós, les coses boniques que surten d’una desgràcia, perquè el James i la Lea formen part de mi ara.”

 

Té molt bona pinta, així que no deixarem de llegir-la! Us deixem la sinopsi de l’autora:

Lea, una noia de disset anys que vol millorar el seu anglès, decideix creuar l’atlàntic per a estudiar el seu últim curs de l’institut a Willport, un petit poble al nord-est dels Estats Units.

 

James, un jove de Nova York desencantat amb la música, la seva gran passió, i amb el món en general, després de la mort del seu pare, es trasllada al poble de la seva família.

La Lea se sent perduda lluny de casa. El James ha creat una barrera al seu voltant que ningú ha aconseguit passar. Tenen un any per davant en un mateix destí.

 

Amistat. Atracció. Desig. Passió. Primeres experiències.

 

Aquesta novel·la, fresca i de ràpida lectura et submergirà en una història d’amor explicada en primera persona pels seus protagonistes. Acompanya a la Lea i al James i enamora’t amb ells.

 

La trilogia surt a la venda el 24 de novembre tant a Amazon llibres com a Kindle. Ja pots reservar-los!

Hasta pronto Julieta

Vuela Julieta

Siempre Julieta 

 

Fes-te amb la trilogia Julieta Solidària i EXPANDEIX LA TEVA SOLIDARITAT!