Petits gestos de gran ajuda

Yo cogía ahora el coche, lo llenaba y me iba a llevárselo a los bomberos”. Va ser la frase que va portar a dos hostalers sevillans a oferir tota la seva solidaritat.

Fa uns dies, al sud del nostre país, vivíem un dels desastres naturals més greus. Un incendi que ha afectat milers d’hectàrees d’alt valor ambiental del Parc Natural de Doñana i ha portat a evacuar a moltíssimes persones dels seus domicilis.

En mig de la catàstrofe, Felipe i Francisco Javier, els dos hostalers sevillans ens han sorprès amb una labor solidària ajudant a tot l’equip de professionals que han estat treballant durament per acabar amb el desastre. Aquest giving-gest va començar quan Francisco Javier treballant, al seu bar pendent de les notícies, va veure aparèixer al seu company Felipe.

Ambdós van agafar una furgoneta, la van carregar de menjar i beguda i van emprendre el camí

Ambdós van agafar una furgoneta, la van carregar de menjar i beguda i van emprendre el camí cap a Huelva per a repartir tot el que portaven. En plena matinada, van arribar i van al·lucinar en veure l’escenari. No van dubtar ni un segon en baixar de la furgoneta i començar a repartir tot el que tenien per cadascun dels camions de bombers, cotxes de policies i de militars que veien.

“Vinieron los hombres desde Dos Hermanas, de Montequinto, y se fueron repartiendo comida y bebidas por todos los puestos en los que veían que había agentes de servicio y vamos, de verdad, a mí se me pusieron los pelos de punta cuando me dijo este hombre de dónde venían y todo lo que estaban haciendo”, explica un agent de policia.

Com veieu, petits gestos poden arribar a ser de gran ajuda. Gràcies al suport de persones com el Felipe i el Francisco Javier, la feina de milers de persones enfront d’aquest desastre ha estat més suportable. A nosaltres ens ha encantat aquesta giving-historia ja que amb ella veiem com les bones accions de les persones es multipliquen. I a vosaltres givers, què us sembla?