PROFESSOR + YOUTUBE = SOLIDARITAT

Encara que és mundialment conegut, per a aquells que encara no sàpiguen qui és el professor youtuber, David Calle és l’home que va veure en les matemàtiques, la física, la química i la tecnologia una oportunitat per fer bones accions i ajudar els altres.

l’home que va veure en les matemàtiques, la física, la química i la tecnologia una oportunitat per fer bones accions

La seva passió per la docència, així com les ganes de fer arribar les matemàtiques a totes les llars, va fer que aquest professor de Madrid es tornés youtuber. I és que, tot i que finalment no va poder guanyar el “Global Teacher Prize” (un premi anual que es lliura a un mestre que fa una contribució excel·lent a la seva professió), va ser seleccionat com un dels deu millors professors del món.

Tot va sorgir quan en David es va adonar que a l’acadèmia on donava classes de repàs (i segueix donant) hi havia alumnes que no podien pagar-ne més (necessàries per entendre els continguts que ell mateix donava), ja que la crisi havia afectat la situació econòmica de moltes famílies.

En David va decidir pujar a les golfes de casa seva per gravar els vídeos que penjaria gratuïtament al seu canal de Youtube Unicoos

A partir d’aquest moment, el professor va decidir pujar a les golfes de casa seva a Madrid per gravar els vídeos que penjaria gratuïtament al seu canal de Youtube Unicoos, on actualment suma més de 837.600 subscriptors i de 110 milions i mig de visites. Així, avui dia, milers d’estudiants de tot el món poden accedir a l’educació sense sortir de casa i, el que és més important, sense que les seves famílies pateixin per si poden pagar les classes de reforç que els seus fills necessiten.

Ja sabíem que la solidaritat et transmet una inigualable sensació, el que no sabíem és que fent el que més t’agrada i compartint-ho amb els altres pots arribar a facilitar i il·lusionar la vida de milers d’estudiants i alhora estar, merescudíssimament, a la llista dels 10 millors professors del món.

Aquesta solidaritat … Mai deixarà de sorprendre’ns!