SET AMIGUES PER UN HOSPITAL AMIC

A #GivingTuesday sabem que la solidaritat no té edat, i el projecte que ara t’explicarem n’és la prova!

Són set amigues de sisè de primària de l’escola Les Alzines de Girona, que des de fa un any (la majoria no tenien els 11 anys d’edat) es van aventurar a escriure un llibre. Les protagonistes són elles mateixes, que com diuen, són molt diferents però sempre han procurat entendre’s i ajudar-se.

Aquest projecte que han anat treballant durant els darrers mesos és ara una realitat! Les set amigues han publicat el seu llibre de misteri “Set amigues i un robatori misteriós a Egipte”. El llibre ens narra la història de set amigues i del projecte que les portarà a fer un viatge a Egipte, a la ciutat del Caire, on tastaran plats nous, s’adaptaran a noves cultures, descobriran magnífics indrets i, fins i tot, resoldran un misteri d’aquells tan complicats.

Però el que més ens sorprèn i a la vegada ens agrada és la missió que han volgut donar-li al llibre. Entre totes, han decidit que els beneficis els destinaran a l’hospital de nens de Sant Joan de Déu de Barcelona, concretament al projecte Hospital Amic, un programa amb un gran objectiu: fer el més positiu possible l’experiència dels nens hospitalitzats.

Felicitats noies! Sou un exemple a seguir, per la vostra iniciativa, generositat, empatia i esforç en aquest projecte. Des de #GivingTuesday us enviem un aplaudiment ben fort!

Si t’ha agradat la història, pots comprar un exemplar del llibre de les “Set amigues i un robatori misteriós a Egipte” i contribuir en aquest magnífic projecte.

Aquesta historia ens ha emocionat i ens demostra que la solidaritat es troba en totes les edats.  Segur que tu en coneixes alguna altre que pugui commoure als nostres lectors. Si vols, ens la pots explicar enviant un email a info@givingtuesday.es.