S’han d’aconseguir moltes més joguines!

La història que volem compartir amb vosaltres comença un 13 de desembre de l’any…

animar a les persones pròximes a que donin joguines noves

La Beatriz és voluntària de Cruz Roja, i rep un email en el que des de “Cruz Roja Juventud” se l’anima a col·laborar en el projecte “El Juguete Educativo”. Segons li expliquen, arriba el moment de grans entregues i no tenen suficients joguines. Tot el que li expliquen li resulta interessant i motivador i decideix que no només col·laborarà com a voluntària a la campanya, sinó que intentarà animar a les persones pròximes per a que donin joguines noves i difonguin la campanya.

“S’han d’aconseguir moltes més joguines”

Aquella nit, en arribar a casa, recorda que l’endemà, en la reunió de veïns/es de la seva comunitat es parlarà sobre el projecte.

tot el veïnat del bloc dóna dues o tres joguines

Quan s’ho comenta a la Tatiana, responsable del projecte a la seva comunitat, decideix acompanyar-la per explicar tot sobre la campanya i respondre als múltiples dubtes que sorgiran entre els veïns. La Tatiana torna il·lusionada a l’oficina perquè creu que seran vàries les persones que donaran joguines i que podran ajudar als nens/es que més ho necessiten. Tot i així, no està del tot segura de poder aconseguir tot el necessari.

El dia de les portes obertes es troba amb que tot el veïnat del bloc dóna dues o tres joguines. Però no només això, totes i tots s’havien fet voluntaris/es per ajudar en la campanya!

Giver, tu també pots fer-te voluntari col·laborant en el projecte #GivingTuesday de Cruz Roja “Ningún niño/a sin juguete”.