Solidaritat a les aules

La 3a edició del #GivingTuesday ha deixat empremta i es demostra amb totes les vostres iniciatives solidàries, les quals anirem publicant al blog per recordar el gran giving-dia que vam viure el passat 28 de novembre i sobretot per inspirar-vos per a les properes edicions. Esteu preparats? Comencem!!!

aules d’escoles, instituts i universitats s’han vist inundades de solidaritat

Aquest any, aules d’escoles, instituts i universitats s’han vist inundades de solidaritat. Com bé saps giver, ser solidari no té límits. Així doncs, petits i joves han posat a les seves mans el valor de la solidaritat i generositat i l’han expandit al màxim durant el #GivingTuesday.

Alguns centres com el Col·legi Ramón y Cajal i l’Institut Clara del Rey de Madrid han realitzat activitats educatives, lúdiques i plàstiques, dissenyant photocalls, cartells i giving-cors, on els alumnes es van fotografiar i van penjar idees de que donarien en aquest dia tan especial. Altres han optat per esdeveniments com el TecnoCampus de Mataró (Barcelona) organitzant una caminada per estudiants i treballadors. I per últim, també hi ha centres que han participat al #GivingTuesday amb un projecte. Això ha fet la universitat ESADE amb la finalitat de captar fons per a donar targetes de transport públic a qui no pot adquirir-les, el Col·legi La Salle Congrés col·laborant amb el projecte Líban liderat per Fratelli-Proide i l’escola Liceo de Monjardín de Pamplona qui amb un grup d’alumnes ha realitzat un complet projecte de formació, sensibilització i acció compatida a favor dels refugiats.

petits i joves han posat a les seves mans el valor de la solidaritat i generositat

I no només això. Algunes organitzacions com ADMO (Asociación para la Donación de Médula Ósea y Cordón Umbilical d’Extremadura) s’han apropat als campus universitaris de Càceres i Badajoz per donar visibilitat al seu projecte i expandir el moviment solidari #GivingTuesday entre els més joves. O la Fundación Esperanza que ha impartit tallers en diferents centres de Cadis per equipar la biblioteca d’una escola.

Tots junts han fet del dia, un dia per donar, per pensar en els altres, per col·laborar en causes socials i per fer d’aquest món, un lloc millor. Un fort giving-aplaudiment a tots!!!