Somni de colors

“Somni de colors” és un mocador solidari creat per Judit Mascó, el qual té la finalitat de recaptar fons per a la investigació del càncer de la dona.

“Em fa especialment feliç contribuir amb una acció solidària amb la que em sento tan identificada”.

La model catalana, juntament amb l’artista Clàudia Valsells, ha creat aquest símbol transmetent tota la seva il·lusió.

La model catalana, juntament amb l’artista Clàudia Valsells, ha creat aquest símbol transmetent tota la seva il·lusió. Una il·lusió que ha de fer la volta al món. El seu disseny tan colorit i en forma de flor crida a la societat a identificar-se solidàriament amb totes aquelles persones optimistes, valentes i lluitadores al tractament de càncer.

Aquesta iniciativa de Mascó, com tota bona giving-història, és un exemple a seguir. La seva voluntat i col·laboració amb la campanya del Campus Hospitalari Vall d’Hebron de Barcelona no només busca la implicació social en un tema que avui dia, representa una bona part de la societat sinó que incita a viure la inigualable sensació de donar ja sigui una abraçada, una mirada de complicitat, un somriure o un “la vida és meravellosa, hem de seguir lluitant”.

Unir-se a causes solidàries que ens envolten i augmentar les ganes d’introduir-se en aquest món.

El fet de conèixer noves persones com Mascó tan influents a la nostra societat, suposa fer un pas endavant. Unir-se a causes solidàries que ens envolten i augmentar les ganes d’introduir-se en aquest món. Un món ple d’esforç, optimisme i ganes de seguir endavant.