Somriures que viatgen a Nepal

L’any 2015, “Nepal Sonríe” va decidir ajudar als més petits dotant d’equipament a l’Escola Infantil que s’estava construint a Bastipur (Nepal). Però per a això, necessitaven aconseguir els diners que més tard viatjarien fins a Nepal i es convertirien en somriures i il·lusió per a moltes famílies.

L’ONG va aprofitar Giving Tuesday per donar a conèixer el seu projecte i formar part d’una comunitat plena de persones i projectes solidaris. Així que va anar per feina a la recerca de complir el seu objectiu. Va difondre a les seves pròpies xarxes socials (principalment Facebook i Twitter) la necessitat de fer viatjar els somriures a Nepal per donar vida a una educació de qualitat i gratuïta. Els diners que es necessitaven per a l’equipament de l’escola van aconseguir-se una setmana abans de Giving Tuesday, amb l’aportació econòmica de 38 givers, aconseguint els 1.500 € necessaris per fer el somni realitat. Aquestes persones solidàries van ser les responsables de fer felices, no solament als nens que ara ja van a escola, sinó també a les famílies, a les quals se’ls va facilitar l’accés a la vida laboral i se’ls va donar una adequada sanitat i alimentació als seus fills/es. A més, van poder contribuir al desenvolupament global en la localitat formant a les professores i treballant amb la comunitat.

En definitiva, un clar exemple que demostra l’oportunitat que el moviment Giving Tuesday dóna a les bones intencions i a la il·lusió de les persones.