Suma’t a #GivingTuesdayNow i comparteix la teva generositat

Aquest 5 de maig arriba #GivingTuesdayNow, una iniciativa que neix com a resposta a l’emergència sanitària i social, l’objectiu principal de la qual és agrair la generositat col·lectiva d’aquests dies, fomentar la filantropia global, el suport a fundacions i entitats de salut, socials, culturals, d’educació… En definitiva, agrair i promoure la participació ciutadana.

iniciativa com a resposta a l’emergència sanitària i social

Estem vivint un moment d’excepcionalitat. Un moment que marcarà un abans i un després en el transcurs de les nostres vides. En uns anys mirarem cap endarrere i parlarem de com vam haver de quedar-nos confinats a casa, com un virus ens separava dels nostres amics, de les nostres famílies,… obligant-nos a allunyar-nos de tots per a garantir la salut de les persones més vulnerables i de la gent gran. Recordarem les infinites iniciatives espontànies de generositat que estan sorgint, com la gent s’està oferint i intenta buscar com pot contribuir a fer front a la pandèmia i així contribuir a la societat. Tots ens quedem a casa, però hi ha molts que no sols es conformen amb això i han decidit fer un pas més. Treure el seu costat més generós i solidari, ajudant en la mesura possible.

cantar, somriure, aplaudir, ajudar a un veí, donar a una ong… tot és #GivingTuesdayNow!

Hi ha qui ofereix la seva música al servei dels veïns i de la humanitat, veïns que organitzen classes de zumba des dels balcons, obres de teatre, lectures gratuïtes, empreses que mostren el seu costat més solidari, donen les seves capacitats i el seu coneixement, converteixen els seus hotels en hospitals, donen aliments, ofereixen i creen continguts de manera gratuïta… Iniciatives realment formidables!

Totes aquestes històries, aquestes iniciatives de generositat i solidaritat… són GivingTuesdayNow. Tots els projectes, gestos, aplaudiments, salutacions, donacions que neixen arran d’aquesta crisi sanitària i social que ens ha sorprès per la seva virulència.

“El món es paralitza i la societat reacciona de manera solidària, amb generositat cap a totes les persones del seu entorn.” Això és #GivingTuesdayNow.

 És a les nostres mans decidir com volem recordar aquesta història. És a les nostres mans ser solidaris. Un petit gest pot marcar la diferència.

Des de #GivingTuesdayNow volem recollir totes aquestes mostres de generositat, històries, gestos, iniciatives solidàries creades amb una enorme energia i empatia per a superar els efectes de la pandèmia. T’apuntes a formar part de la nostra història?

Comparteix la teva iniciativa en les xarxes, utilitza el hashtag #GivingTuesdayNow i etiqueta’ns perquè puguem compartir-lo. Omplim les xarxes d’accions solidàries, del que hem fet i fem pels altres, per tots, pel nostre futur!