Superació, inspiració i lluita constant

La història d’avui ens parla d’una protagonista que mai es rendeix perquè la seva actitud solament la porta a veure sortides. Que pot haver perdut batalles però vol guanyar la guerra contra la leucèmia.

Mireia té 28 anys i és pacient de limfoma no Hodgkin. El pronòstic és diferent en funció del tipus de limfoma i de l’estadi en el qual es troba, però hi ha un percentatge de pacients que després d’haver estat tractats amb els tractaments indicats (cicles de quimioteràpia, trasplantaments…) recauen.

“La noia que em va dir que tenia limfoma, que em va agafar la mà i m’ho va dir, li vaig dir: tinc càncer, no? Jo crec que en aquest moment et cau el món damunt, és com que és això no t’està passant a tu.”

Com ho portes tan bé? Perquè em donen opcions.

Però Mireia no va deixar que li caigués el món damunt. En comptes d’això, va decidir lluitar i afrontar-ho amb tot. Va decidir compartir el seu cas en Instagram i a través d’un Blog. Així explica que són moltes les persones que l’escriuen donant-li suport i agraint-li pel que publica.

“La gent em pregunta com ho portes tan bé? I els dic que perquè em donen opcions. El dia que em diguin que no hi ha opcions, que no arribarà mai, doncs aquest dia em preocuparé”.

Mireia és un exemple de superació, d’inspiració i de lluita constant.

Mireia és un exemple de superació, d’inspiració i de lluita constant. Fins i tot amb el seu cas ajuda als altres a fer-se més forts!

Ella està a cura de  La Fundació Josep Carreras, , que aquest any ha llançat el repte de “La fàbrica de cèl·lules imparables – CART CD30, un assaig clínic d’un tractament d’immunoteràpia del qual es podrien beneficiar tots els pacients que ja no tenen arsenal terapèutic disponible a causa de la resistència de les seves malalties als tractaments habituals.

Només existeixen 2 assajos clínics d’aquestes característiques a tot el món, a Estats Units i a Xina amb resultats previs positius, encara que solament s’han pogut tractar poc més de 30 pacients. “La fàbrica de cèl·lules imparables” serà el primer assaig clínic per a limfomes T i limfoma de Hodgkin d’Espanya i d’Europa.

T’animes a seguir donant oportunitats a persones com Mireia? Col·labora a #GivingTuesday.

Que ho portin “bé” està a les teves mans!