Un regal per a tu

Aquesta història va començar un 22 de desembre, a una de les Assemblees Locals de Creu Roja. El voluntariat del projecte “La joguina educativa” estava embolicant joguines, com cada any en aquestes dates. Van rebre una trucada d’un pare que volia portar una joguina nova per donar. Normalment, solament es recullen joguines fins al dia 22 de desembre, però després de la seva insistència van decidir permetre-li que ho portés el dia 26, que era el que volia.

Aquest dia, a primera hora, algú va cridar al timbre, i en obrir van veure dues nenes de 4 i 6 anys amb el seu pare, les quals portaven una bossa enorme amb una joguina.

Les nenes van demanar al Pare Noel un regal per poder donar-ho a altres nens/es.

Les voluntàries, amablement, van preguntar al pare la raó d’haver de realitzar el lliurament en aquesta data, i les nenes, molt il·lusionades van respondre que van demanar a Papa Noel un regal per poder donar-ho a altres nens/es, i “com havien estat molt bones, els hi havia portat”.

En agraïment a la seva bona acció, el voluntariat li va ensenyar l’edifici i tots els regals que gent com elles havia donat.

Quan es va anar la família, totes les voluntàries es van posar a plorar, davant la gran acció de dues nenes tan petites.