Una aventura solidària pel desert

UNIRAID no és només una carrera sinó que és una gran aventura humana i solidària que pot viure qualsevol estudiant universitari de 18 a 28 anys de tota Espanya, Portugal i Andorra. Consisteix en un recorregut de 9 dies pel desert del Marroc en automòbils de més de 20 anys, amb els que cada grup d’estudiants arriba als pobles més aïllats i desfavorits per a repartir il·lusió i felicitat.

Repartir il·lusió i felicitat pels pobles més aïllats i desfavorits

Aquest 24 de febrer, per setè any consecutiu, torna la giving-aventura. Una experiència que sens dubte, fomenta l’esperit solidari de les persones. Amb tan sols un automòbil, una brúixola, un llibre de ruta i un mapa, els estudiants han de creuar el desert de Erg Chebbi, un trajecte de carreteres de muntanya, pistes, dunes… per arribar a assolir el seu objectiu solidari: repartir 30kg  de roba, calçat, material escolar i sanitari, joguines… entre les diferents famílies.

“El resultat no és el que realment importa. Ens conformem amb finalitzar la prova i ajudar als altres”

La veritat és que ens sembla una giving-iniciativa molt interessant pels givers més joves. UNIRAID a més de permetre’t viure una experiència única i inoblidable és una oportunitat que t’ajuda a créixer com a persona i mostrar la teva generositat i altruisme.