Una setmana per #GivingTuesday

Sembla mentida però #GivingTuesday és al caure. El món està esperant una onada de solidaritat i volem fer-te partícip.

Com pots celebrar #GivingTuesday?

Com bé saps, són moltes les formes de participar, però et deixem algunes idees:

 

Si ets un ciutadà o ciutadana i vols participar

 

Fes una donació. Les donacions són una part molt important de molts projectes socials i per això, aquest #GivingTuesday et demanem que donis. Veuràs que a la nostra web, hi ha múltiples causes amb les que col·laborar, i segur que trobaràs la causa que més et mou.

Et deixem algunes idees de projectes on aportar el teu granet de sorra:

 

 

Fes voluntariat. Segur que moltes vegades has pensat a fer voluntariat en aquella organització que tant t’agrada. #GivingTuesday és l’excusa perfecta per a posar-te en contacte amb l’organització i començar amb el teu voluntariat!

 

Fes una compra solidària.  Les compres solidàries són una manera perfecta de col·laborar amb una causa alhora que adquireixes un producte. Aquest #GivingTuesday, fes que les teves compres siguin solidàries!

 

 

Involucra la teva empresa

 

Fes un matchfunding solidari. És una idea divertida i un bon repte. Involucra als empleats de l’empresa a crear un projecte solidari en favor d’una causa. I com empresa, iguala o duplica la capacitat aportada.

 

Arrodoneix la nòmina del mes. Aprofita el mes de desembre i suggereix als empleats que facin un arrodoniment solidari de la seva nòmina en favor a una causa social.

 

Fes una donació. Fes una enquesta a empleats, clients i proveïdors i pregunta quina causa els mou per a fer una donació i dóna la quantitat que vulguis.  Aquí tens moltes idees. 

 

Regal de Nadal solidari pels teus clients. Aquest Nadal, si fas un regal als teus clients, que sigui solidari! Et deixem algunes idees per a inspirar-te.

 

Difon #GivingTuesday

 

Saps que les 5 edicions anteriors de #GivingTuesday hem estat trending topic a twitter? Ajuda’ns a fer que aquest any es torni a sentir la veu de la solidaritat, fem el hashtag #GivingTuesday visible altre cop.

 

Comparteix el vídeo de #GivingTuesday a les teves xarxes socials o empresarials.

 

Difon la teva acció solidària a les xarxes socials amb els hashtags #GivingTuesday i #SocDonaSolidaria. A la nostra web trobaràs tota mena de materials per a difondre.

Utilitza el WhatsApp per a donar veu a la solidaritat. Comparteix la teva acció, el vídeo de #GivingTuesday, i una imatge del moviment o el que més et vingui de gust, amb les persones del teu cercle més pròxim.

Ja no queda res! Així que esperem que les idees que et proposem t’agradin i que un any més, t’uneixis a nosaltres per a EXPANDIR LA TEVA SOLIDARITAT!